resort & karavan kemp

Radslavice

Radslavice

Sportovní ulice 360
751 11 Radslavice
GPS: 49.480408N, 17.518284E

až 20 osob

4 místa pro karavany
2 samostatné apartmány
2 pokoje ve velké chatě

veškerá vybavenost

Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Petr Haluzík, IČO: 420 59 798 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

    Petr Haluzík
    IČO: 420 59 798
    další kontaktní údaje jsou v zápatí tohoto webu

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující správu e-shopu,
  • podílející se na zpracování účetnictví,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, hesla, antivirový program, šifrování, fyzické zabezpečení zámkem apod.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Seznam zpracovatelských smluv pro účely GDPR

Zahraniční služby:
Google (Ads Data Processing Terms)
Google Analytics a Google AdWords (Data Processing Amendment)
Mailchimp (Privacy Policy)
Freshdesk (Privacy PolicyData Security)
Toggl (Privacy Policy)
Basecamp (Terms of Service)
Facebook (Data Policy)
Slack (Data Processing Addendum)
Gdrive (Data Processing and Security Terms (Customers)Data Processing and Security Terms (Partners))
Dropbox (Privacy PolicyBusiness Agreement)
Amazon (Amazon Privacy NotesAWS Data Privacy)
Facebook (Data Policy)
Twitter (Terms of ServicePrivacy Policy)
LinkedIn (Data Processing Agreement)
Slack (Data Processing Addendum)
SurveyMonkey (Privacy Basics)
SendInBlue (Privacy Policy)
Disqus (Privacy Policy)
Hotjar (Hotjar Data Processing Agreement)

České a slovenské služby:
Shoptet (Podmínky ochrany osobních údajů)
GoPay (Pravidla ochrany soukromí)
Daktela (VOP)
PayU (Všechny smlouvy)
Collabim (Licenční podmínky)
Sloneek (Zásady ochrany osobních údajů)
Raynet (VOP)
Sklik (Smluvní podmínky pro inzerenty)
Aukro (Pravidla ochrany osobních údajů)
SizeID (Všeobecné podmínky užívání a zásady ochrany osobních údajů)
Marketing Miner (Pravidla ochrany osobních údajů)
Glami (Podmínky použití)
Heureka (VOPOchrana soukromí)
Seznam (Zbozi.cz VOPSreality.cz VOP)
Srovname (VOP)
Smartsupp (VOPSmlouva o zpracování osobních údajů)
Aukro (VOP)
SizeID (VOP)
AffilBox (VOP)
Uloženka (VOP)
Zásilkovna (VOP)
PPL (VOP)
Česká pošta (Poštovní podmínky)
Geis (VOP)
Cofidis (Všechny smlouvy)
Twisto (VOP)
PayPal (Privacy Policy)
Pohoda (Nařízení GDPR a program POHODA)
Freelo (VOP)

Provozovatel

Petr Haluzík
Přerovská 190
751 11 Radslavice

IČO: 420 59 798
DIČ: CZ6704142192

Kde nás najdete

Resort Radslavice
Sportovní ulice 360
751 11 Radslavice

GPS: 49.480408N, 17.518284E
Přejít na google mapy

Rezervace

t: (+420) 775 380 361
e: info@resort-radslavice.cz
f: facebook

Projekt VYBUDOVÁNÍ REKREAČNÍHO STŘEDISKA V RADSLAVICÍCH je spolufinancován Evropskou unií. Rekreační středisko Radslavice bude sloužit pro rekreaci turistů a cyklistů, kteří chtějí poznat střední Moravu, ale i pro ty, kteří si chtějí jen odpočívat v klidném prostředí a jen tak relaxovat.